top of page

Kessel højvandslukker

Kessel-logo1-1024x264.jpg
Hvad er Kessel?

Kessel er et kvalitets produkt, udviklet i tyskland og forhandles af Lauridsen handel og import. Det er også Lauridsen der står bag uddanelsen som serviceteknikker i Kessel produkter.

Alle løsninger kræver en gennemgang af afløbssystemet for at sikre mod fejl montering og utilsigtet opstuvning andre steder i bygningen.

Kontakt os og få sikret din ejendom.

 
Hvilke Kessel produkter bruger I?

Vi bruger primært 4 forskellige produkter, som alle sørger for en sikker drift og funktionalitet.

Læs herunder om de 4 producer vi bruger. 

Kessel FKA til toiletvand

Til sikring af toilettet og hele bygninger,

hovedsageligt villaer er Kessel fka en god løsning.

Kessel fka er en højvandslukker udstyret med 2 klapper hvoraf den ene kan betjenes manuelt, dette er dog ikke så aktuelt, da den anden klap er styret mekanisk, og vil ved signal fra en sonde (elektronisk føler) lukke helt og spærre for opstuvning. Denne model kan monteres i gulve og i brønde. Monteres den i gulvet er det muligt at vælge en inspektionslem hvor der kan lægges fliser/klinker så den går sammen med gulvets belægning, ellers monteres den med standart låget som er sort. Monteres den i en brønd skal ledninger sikres mod rotteangreb, det løser vi ved at trække kablerne i rustfrie tom rør fra selve fka'en til ledningerne går ud gennem brønden. Kessel fka skal have 220v for at den mekaniske del virker, og dette er ofte en lidt størrer udfordring hvis den monteres i en brønd. Kessel fka skal serviceres årlige og da det er væsenligt dyrer at udføre i en brønd end hvis den er monteret indendørs skal dette også med i overvejelserne.

Kessel Pumpfix til toiletvand

Kessel Pumpfix kan som sådan ikke kaldes en

højvandslukker, da det ikke i denne model er muligt at

lukke for afløbet manuelt, til gengæld er denne model forsynet

med en pumpe, der gør det at ved opstuvning vil den lukke som de andre, men når man så bruger vand ved toiletskyld, vask, bad eller andet, vil den med kraftigt tryk pumpe det brugte spildevand ud på den anden side af klappen, og der vil derfor ikke være drift forstyrrelser på kloaknettet for ejendommen. Denne model kan ligeledes monteres i gulve og i brønde. Monteres den i gulvet er det muligt at vælge en inspektionslem hvor der kan lægges fliser/klinker, så den går sammen med gulvets belægning, ellers monteres den med standart låget som er sort. Monteres den i en brønd skal ledninger sikres mod rotteangreb, det løser vi ved at trække kablerne i rustfrie tom rør fra selve fka'en til ledningerne går ud gennem brønden. Kessel fka skal have 220v for at den mekaniske del virker, og dette er ofte en lidt størrer udfordring hvis den monteres i en brønd. Der findes en udvidet model Kessel Pumpfix komfort som er forsynet med hvad der svare til et gulvafløb i dækslet, denne kan bruges hvis løsninger er montering i en kælderhals der er delvist overdækket og der derfor kan komme regnvand. Kessel fka skal serviceres årlige og da det er væsenligt dyrer at udføre i en brønd end hvis den er monteret indendørs skal dette også med i overvejelserne.

Kessel Universal til gulvafløb

Kessel Universal er en meget benyttethøjvandslukker

til sikring af afløb i kældre,den er meget funktionssikker

og nem at vedligeholde. Kessel universal eftermonteres på

eksisterende afløb, ved at man opbryder gulvet, fjerne det

gamle afløb og montererdet nye, i nogle tilfælde vælge man at

udskifte kloakledningerne ud til fundamentet for at ungå at der ved opstuvning trænger kloakvand ud mellem de gamle samlinger eller defekte rør. Modellen findes både med plastik rist og den mest solgte med rustfri stål rist. Den skal monters så den er tilgændelig og ikke under skabe eller ligende, da den kræver årligt serviceeftersyn ligesom alle de ander højvandslukkere.

Kessel Staufix til regnvand

Kessel staufix højvandslukker er en rigtig god løsning

udendørs, da der ikke står vand i denne højvandslukker

modsat f.eks. Kessel universal, eller kessel drefix, vil der

ikke opstå problemer med frost, og ødelagt højvand-

slukker til følge. Vi monter den ofte i kælder halse og

ligende, man skal dog være MEGETopmærksom på at

når der er opstuvning, vil den lukke og der vil ikke kunne løbe

vand igennem, hverken fra kloakken eller gennem risten, så det

skal sikres, at der kun bliver tilført vand fra meget små arealer, og at der ikke kan ske større skader på bygning eller endet ved opstuvning. Det vil dog kun være regnvand der laver problemer. Den monteres med en normal rist, som vandet løber ned i og bliver ledt igennem højvandslukkeren, over højvandslukkeren montere vi en inspektionslem i rustfritstål vi selv får produceret, så det årlige serviceeftersyn er muligt. Ved montering af kessel staufix bør man være lidt mere omhyggelig med at renholde omkring afløbet da den er monteret udendørs og der derfor ofte vil blæse blade og andet ned til risten.

 

Alle løsninger kræver en gennemgang af afløbssystemet for at sikre mod fejl montering og utilsigtet opstuvning andre steder i bygningen.

Kontakt os og få sikret din ejendom.

 

 

 

   

 

Kessel-fka.jpg
Kessel-Pumpfix.jpg
Kessel-universal.jpg
Staufix-1024x1024.jpg
DSC_0697-300x168.jpg
DSC_0894-300x168.jpg
bottom of page