top of page

Serviceaftale af bl.a. højvandslukker

Alle højvandslukkere skal serviceres for at sikre driften, så man kan være tryg når der kommer opstuvning. 

Rottespærre serviceres for at forebygge den slammer til og tilsidst lukker kloakken. Pumper serviceres så man har en større sikkerhed for den vil virke når den skal. Sandfang serviceres så der er fuld flow i systemet ved skybrud.

Hvordan udføres service? 

Et service eftersyn omfatter, at f.eks. højvandslukkeren adskilles, renses og efterses visuelt, der udskiftes de dele hvis det er nødvendigt. Derudover bliver den naturligvis samlet og testet for at sikre at den virker når der kommer opstuvning. Rottespærre optages, vaskes, testes, genmonteres og testes igen i brønden, for at se at den er monteret korrekt.

Pumpebrønde testes for effekt, og for at fastslå om kontraklappen er intakt.

 

Hvornår skal der udføres serviceres? 

Højvandslukkeren skal have et service eftersyn minimum 1 gang årligt, og for særlig udsatte højvandslukkere hvor f.eks ved at vaskemaskiner der køre meget, kan det være nødvendigt med et service eftersyn hver halve år. Andre installationer serviceres også årligt, da det er et krav fra producenterne af både højvandslukker og rottespærre, så deres daglige drift er sikret. Man kan tilmelde sig en serviceaftale, så man ikke skal huske på hvornår ens højvandslikkere skal serviceres. 

Prisen

Prisen for et service eftersyn af en f.eks. en højvandslukker starter på 812,50 kr. og op efter alt efter hvor mange og hvilke der er tale om. Reservedele beregnes ekstra. 

Kontakt os for et tilbud på service af og vedligeholdelse af dine afløbsinstallationer. 

Vi er medlem af  foreningen Danske kloakmestre og Byggeriets kvalitetskontrol 

bottom of page