top of page

Pumpebrønd

Pumpebrønde er den mest sikre form for højvandslukker da den adskiller installationen fra kloaknettet med en pumpe.

Hvad er en pumpebrønd?

En pumpebrønd forhindre at der kommer spildevand fra kloakken tilbage ind i drænet og ødelægger hele kælderen. 

En pumpebrønd bliver etableret sammen med et dræn, og er i de fleste tilfælde nødvendigt, da en pumpebrænd helt udelukker at der kan løbe spildevand fra kloakken tilbage ind i drænet og ødelægge hele kælderen. Den kan også fungere som en højvandslukker 

Hvorfor skal man have en pumpebrønd? 

En pumpebrønd kan blive etableret sammen med et dræn eller en højvandslukker. En pumpebrønd er i de fleste tilfælde nødvendig, da den sikre at der ikke løber spildevand tilbage fra pumpen, man skal dog huske at man som hovedregel ikke må pumpe vand eller spildevand der kan løbe selv. 

Pris

Prisen for en pumpebrønd starter ved ca. 10.000,-kr. i forbindelse med etablering af dræn og ca. 40.000,-kr. for en pumpebrønd med kværn til sort spildevand (toiletter) i forbindelse med ny anlæg.

For de mere specieller pumpebrønde er prisen afhængig af så mange forskellige parameter, at det ikke er til at komme med en ca. pris.

Der er en god ide at der bliver udført årligt service på en pumpe, så der er større sikkerhed for at den virker når den skal, derfor er det også en del af det vi tilbyder på vores serviceaftale.

bottom of page